Logo

Udforsk regionen på cykel

Perfekte Cykeløer

At cykle på Lolland-Falster er simpelthen skønt!

Glæd dig til flade og cykelvenlige øer og at cykle langs digerne, besøge herregårde og tilhørende gårdbutikker, nyde den fredelige natur og opleve kultur og historie.


Der er mange godt afmærkede cykelruter på de to øer. Det drejer sig for eksempel om kortere, lokale ture som den velkendte "Sundruten", der er på Falster rundt om Guldborgsund. Eller du kan tage en afstikker til øerne Femø og Fejø. Kragenæs færgehavn ligger kun 8 km væk. fra Pederstrup Bed & Breakfast.

Længere ture, herunder tre af de nationale cykelruter, krydser også øerne. En af dem er den smukke "Baltic Sea Cykelrute", som i alt er 820 km lang. Der er mange ting, der er værd at se på strækningen omkring Lolland. Tip: Download den gratis Naturlandet Lolland-Falster app. Der finder du adskillige ruteforslag og oplevelsestips. Indholdet er skrevet på tysk, dansk og engelsk.

I øvrigt: Vi på Pederstrup Bed & Breakfast er en del af “Cykelvennerne”, en sammenslutning af folk i Danmark, der støtter cyklister. Har du brug for hjælp på din cykelferie, står alle disse frivillige cykelvenner klar til at hjælpe dig på vej. På deres hjemmeside kan du se, hvor du kan finde de danske Sydhavsøers “Cykelvenner”.

Kunne du tænke dig en ubekymret cykelferie på Lolland-Falster? Kom og bo hos os.