Logo

Hvad var der før?

Tilbageblik på fortiden

Ejendommen har igennem generationer været ejet af familien Reventlow, og der har tidligere været en anden hovedbygning på stedet.


1863: Den nuværende hovedbygningen stod færdig i 1863, og er oprindelig Godsforvalterbolig til Pederstrup Gods. Det som i dag rummer Reventlow-Museet.


1947:  Horslunde Realskole flytter ind i bygningerne og oprettede en kostskole for drenge. Kostskolen blev nedlagt i 1979 og bygningerne blev solgt til Efterskole.


1980 til 2017:  Var der Efterskole på stedet. I den periode er der sket mange til- og ombygninger. Bl.a. ny elevfløje (Svalehuset), køkkenbygning (Mejsehuset) med stor spisesal og 10 dobbeltværelser på 1. sal. Desuden er der opført tre boliger (parcelhuse) som er brugt til lærerboliger på stedet.


2019: Vi overtog ejendommen i maj, og ved vores første besøg på stedet var vi slet ikke i tvivl om, at vi kunne få noget godt ud af stedet, noget vi også gerne ville dele med andre. Derfor opstod tanken meget hurtigt om at lave Bed and Breakfast i de dejlige omgivelser der er her på stedet.